Bliv inspireret af Googles arbejdsmiljø Billede: Pixabay

Bliv inspireret af Googles arbejdsmiljø

Vi skriver blandt andet for at give inspiration til et bedre arbejdsmiljø. Vi elsker dog at finde gode idéer udefra, og vi har blandt andet set filmen The Internship, som foregår på en af Googles arbejdspladser.

Business Insider har blandt andet skrevet om, at Google er en af de bedste arbejdspladser i USA. Det skyldes flere ting. En af tingene er, at tilfredsheden blandt medarbejderne generelt er mega høj.

Tilfredshed kommer ofte fra, når man føler at ens arbejde giver mening. Selvom mange arbejdspladser selvfølgelig giver mening i et vis omfang, så er det ikke alle medarbejdere, som synes at deres arbejde er det mest givende.

Få inspiration fra gode arbejdspladser

Det er sikkert heller ikke alle, som arbejder for Google, som laver noget der er mega meningsfuldt for vedkommendes liv. Derfor kan de skabe nogle rammer for deres ansatte, som gør, at nogle af dem med de ikke så sjove tjanser har bedre forhold, og måske kan bidrage med meget mere end man troede.

Vi har set filmen The Internship, som har Owen Wilson og Vince Vaughn i hovedrollen. Her får man et indblik i et bud på, hvordan en arbejdsplads kan se ud. Selvfølge er den opsat for filmens skyld, men derfor får man alligevel lyst til at arbejde et sted, hvor der er flere muligheder for at røre sig, og være kreativ.

Vi har blandt andet skrevet en artikel om: 5 gode spil-aktiviteter på arbejdspladsen. Googles arbejdsplads er fuld af muligheder af diverse aktiviteter, også sportsgrene. 

Selve pointen er, at man kan skabe et bedre arbejdsmiljø ved at tilbyde nogle andre ting på ens arbejdsplads, end blot de redskaber som man skal bruge til at arbejde. I den anden artikel foreslår vi ting som bordfodbold og bordtennis.

Det er der efterhånden mange arbejdspladser, som stiller til rådighed for deres ansatte. Men man kan også prøve at inkludere de ansatte i, hvad de synes arbejdspladsen skulle indeholde, for at de kunne få mere arbejdsglæde.

For der er stor forskel på, hvad der er populært i de forskellige miljøer, og ikke alle har mulighed for at tilbyde lige så mange fantastiske tiltag som Google. Hvis du for eksempel googler: Google Workplace Environment, og trykker på billeder, kan du se alle mulige spændende forslag til, hvordan man kan designe sin arbejdsplads.