ettonmindre.dk

5 Gode Forslag Til Spil-aktiviteter På Arbejdspladsen - Se Dem Her

Skrevet d. 12. June 2019
Canva

Hos ét TON mindre, er vi stor tilhænger af, at man kommer væk fra skrivebordet, og laver nogle andre aktiviteter på en 8 timers lang arbejdsdag. Vi har fundet fem gode forslag til aktiviteter i kantinen eller andet aktivitetsrum, som kan være en genvej til ekstra inspiration og motivation.

Man tilbringer cirka en tredjedel af sin hverdag på arbejdspladsen. Selvfølgelig skal arbejdet komme i første række, når man er på arbejde, men det er de ansatte, som skal være med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Nogle gange kan det godt føles som om, at man rent faktisk arbejder bedst, når et arbejde ikke føles som et arbejde, men et sted hvor man har det godt, og hvor man får rørt sig lidt. Samtidig bliver man ofte mere kreativ og får energi, hvis der sker noget lidt vildt.

Vi har fundet fem gode forslag til, hvad man enten kan have af aktiviteter til de sine medarbejdere, i enten kantinen, udenfor eller i et aktivitetsrum. Se dem her.

5 forslag til aktiviteter, som kan medvirke til et sundere arbejdsmiljø

Fem gode forslag til spil-aktiviteter på arbejdspladsen.

#1 Bordfodbold

Bordfodbold er efterhånden blevet en klassiker på flere danske arbejdspladser. Nogle virksomheder har ranglister, hvor de konkurrere i bordfodbold, når de holder pauser fra blandt andet skrivebordet og arbejdet.

Derfor kan det være en god idé at have et spil bordfodbold på sin arbejdsplads, selvom det umiddelbart kan virke til, at ens ansatte laver mindre. Bordfodbold kan skabe energi, glæde og motivation til et bedre arbejdsmiljø.

#2 Bordtennis

Bordtennis kan også være fantastisk at have på en arbejdsplads. Har du en virksomhed, hvor man skal være kreativ, og eventuelt finde idéer sammen? Så kan man altså med fordel stå med sin makker og skyde nogle bolde til hinanden, imens man finder på gode idéer til, hvad man skal arbejde videre med, når man lige har rørt sig lidt.

Så man kan altså godt arbejde imens man har det sjovt, og eventuelt spiller et spil.

#3 Billard / Pool

Det er nok en aktivitet, som mange forbinder med at gå på bar, når man skal støde baller. Har man meget plads, og kan slæbe et poolbord ind på ens arbejdsplads, har vi altså også set dette fungerer i praksis.

Et billardbord kan blandt andet få de ansatte til at hænge ud sammen på arbejdet selv efter de har fri. Det kan være med til at skabe et rigtig godt sammenhold, hvor man også kan få snakket ud om nogle af de emner, som man ellers ikke ville have snakket om på arbejdet.

#4 Dart

Igen et anerkendt bar-spil, som måske kan få nogle af samtalerne på en arbejdsplads til at løsne lidt op. Der er mange forskellige spil, som man kan spille i dart, og man kan både spille med sig selv, men der kan også være flere spillere med, end der kan i de tre ovenstående spil.

Dart er ved at blive mere populært at spille i Danmark, og man kan hurtigt og billigt få sat en skive op på sin arbejdsplads.

#5 Basketball

Inspirations-gåture er en meget populær ting. Nogle gange når man arbejder er det skønt at komme ud at få noget frisk luft. Det er ikke alle arbejdspladser, som har de mest spændende omgivelser. Man kan måske selv bidrage, ved at sætte en basketkurv op.

Ligesom mange andre aktiviteter, kan man nemlig komme ud at røre sig på arbejdspladsen, hvis man har en basketkurv. Samtidig kan det være sjovt og inspirerende at spille lidt basketball, mens man er på arbejde.

Dette var fem forslag til, hvordan man kan skabe et mere livligt arbejdsmiljø med nogle klassiske spil-aktiviteter. Der er selvfølgelig og en masse andre måder og spil, hvor man kan få et bedre arbejdsmiljø, og det vigtigste er at se, om man kan opfylde sine egne og kollegers interesser.

Tak til Gaveidéer til ham

Der skal lyde et stort tak til Gaveidéer til ham, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Hvis du mangler inspiration til, hvilken gave du skal give din mand, kæreste, far eller bror, kan du se en masse gode eksempler, hvis du følger dette link: https://gaveideer-til-ham.dk/ 

Næste indlæg
Klimakompensation, også kendt som CO2-kompensation eller klimaneutralitet, er en praksis, der sigter mod at reducere eller opveje de klimagasser, der udledes som følge af menneskelig aktivitet. Menneskelige aktiviteter s…
Om atomkraft er godt for miljøet, handler i bund og grund om en enkelt ting. Nemlig, om det går galt. Det er nemlig her, at den helt skelsættende forskel ligger. Går der intet galt, så er det noget nær den perfekte energ…
Mange studerende har overraskende svært ved at finde et fedt studiejob, der er relevant, udfordrende og spændende. Dette skyldes i høj grad, at stort set alle studerende har et stort ønske om at få sådan et job, men der …
At holde en sund og velfungerende balance mellem sit arbejdsliv og privatliv, kan være en kæmpe udfordring. Ofte hænger det sådan sammen, at man har svært ved at prioritere sin fritid og privatliv, uden at gå på kompromi…
Når du modtager en mail, et opkald eller en SMS om, at du bedes møde op til en jobsamtale, fordi din potentielle arbejdsgiver med interesse har læst din ansøgning, så er du sluppet igennem det første nåleøje. Med hvad …
Vi skriver blandt andet for at give inspiration til et bedre arbejdsmiljø. Vi elsker dog at finde gode idéer udefra, og vi har blandt andet set filmen The Internship, som foregår på en af Googles arbejdspladser. Busines…
De sociale medier er, og har i flere år været, en fast og uomtvistelig del af vores hverdag, og der er intet, der tyder på, at dette kommer til at ændre sig. Tværtimod. Langt de fleste danskere bruger benytter op til fle…