3 ideer til teambuilding øvelser

3 ideer til teambuilding øvelser

Teambuilding er godt for både produktiviteten, samarbejdet og dynamikken på en arbejdsplads. Derfor har de fleste arbejdspladser godt af, at investere lidt tid i nogle teambuilding øvelser. Her er tre gode bud på øvelser, der for alvor ruster en arbejdsplads sammen.

1. Horisontal-bold

Det eneste du skal bruge for at lave denne øvelser er en oppustet ballon. I bund og grund går det ud på, at deltagerne ligger på ryggen ved siden af hinanden, side om side. Herefter går opgaven ud på at få ballonen fra den ene ende til den anden. Lyder det for nemt? Så tænk over, at du kun må bruge fødderne.

2. Kluddermikkel

Endnu en simpel øvelse, der ikke kræver den store forberedelse eller udstyr, overhovedet. Alle deltagerne skal først og fremmest stå i en rundkreds med fronten mod hinanden.

Herefter skal deltagerne gå ind mod midten med strakte arme. Når det er muligt, skal deltagerne tage fat i to vilkårlige hænder. Når alle er hånd i hånd med to hænder, skal deltagerne tage et skridt tilbage, hvorefter alle skal forsøge at vikle sig fri uden at give slip på hinandens hænder.

Målet er at man til sidst skal stå i en lige rundkreds, hånd i hånd, uden nogen sluppede hænder.

3. Vend kajakken

Vend kajakken kræver et glas med vand, samt en snor, for hver deltager. Alle deltagerne skal så have bundet deres fødder sammen. Nu skal alle deltagerne så stå med fronten i samme retning, og have et glas i hånden, der er fyldt helt op.

Nu skal alle deltagerne så vende sig 180 grader uden at spille vandet. Dette er en del sværere end det lyder til, hvilket man vil opdage, hvis man prøver øvelsen. Øvelsen er både sjov og udfordrende.